Laminaat

Makkelijk in onderhoud

en mooi om te zien

Laminaat is door de jaren heen een erg populaire vloersoort geworden. Dat is ook niet gek aangezien deze vloeren veel voordelen heeft.

Echt hout kan soms verkleuren, met een laminaatvloer heb je dit probleem niet! Daarnaast is laminaat veel vochtbestendiger dan een houten vloer. Er bestaan zelfs laminaatvloeren die speciaal voor vochtige ruimten bestemd zijn. 

Laminaat is verkrijgbaar in oneindig veel verschillende stijlen en kleuren en zonder enig probleem gemakkelijk zelf te plaatsen. Daarnaast werkt een laminaatvloer vrijwel niet, en kan het alleen beïnvloed worden door een groot temperatuurverschil of luchtvochtigheid.

Het onderhoud van deze vloer is zeer gemakkelijk en vraagt weinig van je tijd. Enkel regelmatig stofzuigen en dweilen is voldoende. Doordat vuil er niet in kan trekken is het een zeer hygiënische vloer.

Maak vrijblijvend een afspraak via het contactformulier, telefonisch of via de mail, dan komen wij bij u langs met voorbeelden. Op basis van uw wensen maken wij een offerte op maat.

Onze leverancier